Kosmetika – Základ péče o krásu

Kosmetika není jen krém a make-up. Celý proces je tak trochu kouzelný lektvar se spoustou příměsí, díky kterým si budete připadat o něco mladší, o něco krásnější, trochu míň ve stresu, ale určitě sebevědomější. Jednotlivé poměry záleží na Vás, ale spolu zkusíme najít ty ideální.

Jak to tedy probíhá?  Začneme diagnostikou Vaší pleti. Probereme spolu vaše požadavky, jaké kosmetické přípravky používáte, jaké preferujete nebo jaké chcete zařadit. Na základě zkušeností sestavím ideální postup ošetření právě pro Vás. 

Pečuji o všechny typy pleti – citlivou, aknózní i zralou pleť, takže není, čeho se bát, ať vás trápí cokoliv. Zároveň zkonzultujeme, jaké kosmetické přípravky je možné zařadit, aby měly účinky kosmetické péče dlouhotrvající efekt a Vaše pleť byla co nejdéle tak krásná a jemná, jak očekáváte.

Kromě běžných přípravků jako jsou krémy, séra a peelingy, používám také moderní přístroje, kterými jsou například ultrazvuková špachtle, galvanická žehlička nebo PDT – světelný tunel.

Dále můžeme zařadit ošetření pleti speciálními Hydrojelly maskami, laminaci obočí nebo laminaci řas.

Pro více informací mrkněte do ceníku, kde najdete rozepsané, co přesně můžete očekávat, ale také si vybrat podle délky, zda potřebujete jen rychlé ošetření nebo deluxe ošetření, kde si skutečně odpočinete při dvou hodinách, kosmetické péče, která obsahuje vše z naší nabídky.

Pokud máte konkrétní dotazy, na které jste nenašely odpovědi tady ani v ceníku, neváhejte mě konktovat prostřednictvím mailu nebo instagramu a ráda Vám odpovím hned, jakmile to bude možné.